Actualizare cos

Termék Visszaküldése

Futárral szállított termékek esetében:

Ha a választással bármilyen módon elégedetlen, vagy ha egyszerűen meggondolta magát, a vásárlástól számított 30 nap áll rendelkezésére, hogy kérje a termék cseréjét, értékének visszatérítését vagy más típusra való cseréjét.

Ha hiányos vagy nem megfelelő terméket kapott, a megrendelés kézhezvételétől számított 48 órán belül jeleznie kell felénk. A későbbi értesítéseket nem vesszük figyelembe.

A termék 30 napon belüli visszaküldésének lehetősége semmilyen módon nem érinti a GEO 34/2014-ben biztosított, a távértékesítés esetében a 14 napon belüli visszaküldési jogokat. A Fogyasztónak jogában áll a vásárlástól való elállását kötbér nélkül, indoklás nélkül, a termék átvételétől számított 14 napon belül írásban közölni a kereskedővel.
A termék visszaküldésének költségei teljes mértékben a fogyasztót terhelik.

Visszatérési feltételek a vásárlástól számított 30 napon belül:

  • A terméknek új állapotúnak kell lennie, kopástól, karcolástól, repedéstől, dudoroktól és külső ütések által okoszott nyomok nélkül.
  • A terméket az eredeti dobozban kell visszaküldeni, a kapott tartozékokkal, a jótállási nyilatkozattal és a számla másolatával együtt.
  • Mindezt megfelelően be kell csomagolni, hogy védve legyen a szállítás közbeni esetleges sérülésektől. Hiányzó vagy sérült címkék, jelölések a termékeken a visszaküldési kérelem elutasításához vezethetnek.
  • A speciális csomag formájában vásárolt vagy más ajándék termékekből származó termékek nem küldhetők vissza külön-külön, hanem csomag formájában vagy az ajándék termékkel együtt.
  • Ha a vásárlás ajándékkuponnal jön létre, és azt felhasználták, akkor a termékek értékének visszatérítése a kupon értékének csökkenésével történik.
  • A visszaküldés 30 naptári napon belül nem kerül elfogadásra, ha a termékek kopás jeleit mutatják, és azokat már nem lehet tovább értékesíteni.

Ezen feltételek be nem tartása visszaállítási jutalék alkalmazását vagy a visszaküldési kérelem elutasítását vonhatja maga után. Ha a terméket olyan állapotban küldik vissza, hogy újként már nem értékesíthető, akkor az eredeti állapotba való visszaállítás értékét kérhetjük. Erről a döntést az Okos Házak műszaki osztálya állítja ki a visszaküldött termék műszaki értékelése alapján után.

* Megjegyzés: A termék értékét banki átutalással térítjük vissza, ehhez kérjük adja meg nekünk IBAN bankszámláját.

A visszaküldés kérelmet e-mailben lehet beküldei a contact@okoshazak.hu e-mail címre.

Ha a termék értékének visszaküldését választja, a törvény értelmében az összeget legfeljebb 14 napon belül visszaküldjük.
Bankszámlán keresztül kifizetett rendelés esetén a termék értékének visszatérítése csak azon a számlára lehetséges, ahonnan a fizetés történt, kártyás rendelés esetén a termékek értékének visszatérítése az adott bankkártyáre történik.

A termékek visszaküldésével kapcsolatos további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 52212199 telefonszámon. Munkaidőben, vagy írhat nekünk a contact@okoshazak.hu  e-mail címre.

Hivatalos Forgalmazók Magyarországon