Actualizare cos

Használja ki most a -10 % KEDVEZMÉNYT bármilyen megrendelésre. Használd a kódot “NYÁR” a megrendelés teljesítése után. Korlátozott készlet! Alkalmazzd a kupont

Személyes Adatok Védelme

SC MAXIDEAL GROUP SRL, román jogi személy, székhelye Bacau, Ion Ionescu de la Brad nr 9. a Kereskedelmi Nyilvántartásban nyilvántartásba véve. J04 / 28/2013, egyedi regisztrációs kód / HÉA-kód (RO) 31085791, mint adatkezelő ezt az információs megjegyzést küldjük Önnek, hogy elmagyarázza a személyes adatok feldolgozásának és védelmének módját.

Ezt az információs megjegyzést weboldalunkon keresztül történő interakciónk elején küldjük el Önnek.

1. Milyen feldolgozásra vonatkozik ez az információs megjegyzés?

Ez az információs megjegyzés a következők személyes adatainak feldolgozására vonatkozik:

Szerződéses partnereink, beszállítók, eladók, ügyfelek (“Üzleti partnerek”);
Webhelyünk látogatói és felhasználói, amelyek elérhetők a következő címen: livoloeurope.ro;

2. Milyen információkat gyűjtünk rólad

Az Ön személyes adatait akkor gyűjtjük és dolgozzuk fel, amikor velünk kapcsolatba lépünk (például az Ön által nekünk megadott információkkal, ha kitöltsük az 1. szakaszban felsorolt ​​weblapjainkat („Weboldalak”) vagy e-mailben. velünk telefonon, e-mailben vagy más módon). Ez magában foglalja azokat az információkat, amelyeket a weboldal használatához regisztrálva, szolgáltatásaink feliratkozásakor, a weboldalunkon fórumokon vagy más közösségi média tevékenységekben való részvételhez tölt be egy űrlap kitöltésével. regisztráció vagy más módon, amikor regisztrál az SC MAXIDEAL GROUP SRL és / vagy annak szerződéses partnerei által szervezett versenyekre vagy promóciókra, és amikor weboldalainkkal kapcsolatos problémáról jelent be.

A nekünk megadott információk magukban foglalhatják nevét, címét, e-mail címét és telefonszámát, életkorát, születési idejét és nemét, valamint adott esetben egyéb információkat.

Nem gyűjtünk és nem dolgozunk fel rólad érzékeny személyes adatokat (például a faji vagy etnikai származásra, a politikai véleményekre, a vallási felekezetekre vagy a filozófiai meggyőződésre, az egészségre, a nemi életre vagy a szexuális irányultságra vonatkozó információkkal). Ha Ön önként személyes adatokat (köztük érzékeny személyes adatokat) nyújt nekünk a weboldalainkkal való kapcsolatfelvétel során, vagy telefonon, e-mailben vagy más módon, saját akaratával, és velünk való levelezés útján nem kérésre, akkor töröljük az ilyen személyes adatokat rendszerünkből, ha nem gondoljuk, hogy azok feldolgozása az SC MAXIDEAL GROUP SRL legitim célja érdekében szükséges, kivéve, ha ezeket az adatokat nyilvánosságra hozta (például a üzenetfórum, amely látható a nyilvánosság számára), ebben az esetben csak akkor töröljük ezeket az adatokat weboldalainkról, ha a törvény előírja, vagy ha nem akarjuk azokat megőrizni.

Minden alkalommal, amikor ellátogat webhelyeinkre, automatikusan összegyűjtjük a következő adatokat:

Műszaki adatok, például a számítógép és az internet csatlakoztatásához használt Internet Protocol (IP) cím, a csatlakozási információk, a böngésző típusa és verziója, az időzóna beállítása, a böngésző kiterjesztéseinek (plug-inek) típusai és verziói, a rendszer és operációs platform, eszköz típusa és mobil eszköz márka; ezeket az adatokat a nevünkben gyűjthetjük és feldolgozhatjuk harmadik fél sütikén keresztül, és erről további információt a https://okoshazak.hu/cookiek-szabalyzata/ oldalon találhat;

Látogatásodra vonatkozó adatok, például a teljes egységes erőforrás-keresőket (URL-ek), a weboldalainkon keresztül, a weboldalakon keresztül és onnan történő kattintások sorozatát (ideértve a dátumot és az időt), a megtekintett információkat vagy termékeket, vagy keresett (ideértve a legolvasottabb cikkeket, a legnépszerűbb kategóriákat, az oldalak válaszidejét, a letöltési hibákat, az egyes oldalak látogatásának időtartamát (ideértve az egyes oldalakon töltött átlagos időt, az egyes tartalmak vagy a videók megtekintését), a alkalmazás és az ilyen alkalmazásokból származó megtekintések száma, a weboldalakon megtekintett cikkek átlagos száma, az oldalakkal való interakcióval kapcsolatos információk (például görgetés, egérkattintások és kattintások), az oldal navigálásához használt módszerek, viselkedési adatok A felhasználók és a telefonáláshoz használt telefonszámok vagy az osztály képviselőivel való kapcsolatfelvételhez használt e-mail címek ügyfélszolgálatunk.

Bizonyos esetekben az Ön személyes adatait (például név, cím, e-mail cím és telefonszám) harmadik felektől, például üzleti partnerektől, műszaki szolgálat alvállalkozóitól, fizetési és szállítási ügynököktől szerezzük be, Reklám, elemző szolgáltatók, piackutatási szolgáltatók, hitelinformációs ügynökségek.

Ha személyes adatait harmadik féltől szerezzük be, a lehető leghamarabb, de legkésőbb egy hónapon belül az Ön személyes adatainak megszerzését követően minden lényeges információt megadunk a feldolgozásról, ideértve a személyes adatait is. a feldolgozás tárgyát képező személyes adatok kategóriái, a feldolgozás célja és jogalapja.

3. Hogyan használjuk a személyes adatokat és mi a feldolgozás jogalapja:

Általános szempontok

Feldolgozhatjuk személyes adatait abban az esetben, ha végre kell hajtanunk egy veled kötött szerződést; be kell tartanunk-e jogi kötelezettséget (például a munkaviszonyokra, a könyvelésre, az ellenőrzésre, az esélyegyenlőség ellenőrzésére alkalmazandó törvényeket); ha ez szükséges legitim (vagy harmadik fél érdekei) és érdekeinkhez (például csalások felderítéséhez és megakadályozásához, vagy az IT és hálózatok biztonságának biztosításához), kivéve, ha alapvető jogai érvényesülnek ezen érdekek; ha szükséges létfontosságú érdekeinek (vagy mások létfontosságú érdekeinek) védelmére; és / vagy ha ez közérdek vagy hivatalos célokból szükséges.

Személyes adatait különféle műszaki, adminisztratív és működési okokból dolgozzuk fel, például annak érdekében, hogy a tartalom a lehető leghatékonyabban legyen jelen az Ön és számítógépe számára; weblapjaink fejlesztése, ideértve annak funkcionalitását; weboldalak adminisztrációja; belső műveletekhez, ideértve a hibaelhárítást, az adatelemzést, a tesztelést, a kutatást, a statisztikai és kutatási célokat is; reklámozásra és marketingre, ideértve a meghatározott marketing célokat is, olyan tartalom biztosítása érdekében, beleértve a személyre szabott tartalmat is, amely az ön számára nagyobb érdeklődésre számot tarthat; valamint weblapjaink biztonságának megőrzése érdekében tett erőfeszítéseink részeként.

Bizonyos esetekben az Ön személyes adatait csak az Ön hozzájárulásával kezeljük. Ezekben az esetekben külön, átlátható módon kérjük az Ön hozzájárulását, amikor személyes adatait megadja. Ezt követően bármikor visszavonhatja hozzájárulását a contact@livoloeurope.ro e-mail címen. A hozzájárulás visszavonása azonban nem érinti a feldolgozás jogszerűségét, amely a visszavonása előtt történt.

Ha személyes adatokat kérünk a jogi vagy szerződéses kötelezettségek teljesítése érdekében, akkor kötelező a személyes adatok megadása. Ez azt jelenti, hogy ha nem nyújtunk ilyen személyes adatot, akkor nem leszünk képesek kezelni a szerződéses kapcsolatokat, vagy betartani a rájuk rótt kötelezettségeket.
Minden más esetben a személyes adatok megadása nem kötelező, és Önnek nincs kötelezettsége annak megadására.

Személyes adatait, például személyazonosító adatait, elérhetőségét és lakóhelyének címét is feldolgozhatjuk azzal a céllal, hogy a jövőben gyakorolhassuk jogainkkal vagy veled szemben fennálló követeléseinket. Ez a feldolgozás jogos érdekén alapszik, és lehetséges jogviták esetén jogaink gyakorlására van szükség.

Leggyakrabban az Ön személyes adatait a következő helyzetekben fogjuk használni:

a) Üzleti partnerek:

Szolgáltatások nyújtása, áruk szállítása és a vonatkozó szerződések alapján történő kifizetések teljesítése érdekében a regisztrált jogi személyek számára feldolgozhatunk személyes adatokat, például azonosító adatokat, üzleti kapcsolattartási adatokat, banki adatokat és adóazonosító kódot. ÁFA. Ez a feldolgozás alapul (i) egy szerződés teljesítésén alapul, amelynek Ön, mint üzleti partner, fél, (ii) a rájuk rótt jogi kötelezettségekre és (iii) jogos érdekünkre.

Bizonyos esetekben a személyes adatokat – például az üzleti partnerek alkalmazottjainak vagy vállalkozóinak nevét és elérhetőségét – dolgozzuk fel a kereskedelmi partnerekkel kötött szerződés végrehajtásával kapcsolatos kommunikáció céljából. Ez a feldolgozás alapul (i) egy olyan szerződés teljesítésén alapul, amelyben a Kereskedelmi Partnerek felek, (ii) a rájuk rótt jogi kötelezettségekre és (iii) jogos érdekünkre.

Üzleti partnerként kommunikációt tudunk biztosítani az új termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban. Ha már nem akarja megkapni ezeket a kommunikációkat, leiratkozhat, ha e-mailt küld nekünk a contact@livoloeurope.ro címre.

b) Felhasználók és ügyfelek:

Szolgáltatások nyújtása, áruk szállítása és a vonatkozó szerződések (beleértve a termékeket) alapján kifizetések teljesítése érdekében feldolgozhatjuk személyes adatait, például azonosító adatait, elérhetőségeit, banki adatait, telefonszámát, címét. Ez a feldolgozás azon szerződés teljesítésén alapul, amelyben a Felhasználók (különösen az ügyfelek) felek, vagy a rájuk rótt jogi kötelezettségekre.

A www.livoloeurope.ro weboldalon megadott személyes adatok felhasználásra kerülnek:

– az Ön által megrendelt termékek / szolgáltatások számlázása;
– szállításuk;
– online fizetés;

E folyamatok megkönnyítése érdekében személyes adatait az alvállalkozóknak továbbíthatják:

Számlázás:
SC INTELLIGENT IT SRL

Biztonságos online fizetések:
NETOPIA SRL
LIBRA INTERNET BANK SA

Futárszolgálat:
SC FAN Courier Express SRL
SC Sürgős CARGUS S.A.

E-mail küldési szolgáltatások:
Mailjet SAS

SMS küldési szolgáltatások:
ASTINVEST COM SRL

A személyes adatokat feldolgozhatjuk, hogy információkat tudjunk adni az árukról vagy szolgáltatásokról, amelyek véleményünk szerint Önt érdekli. Ha Ön meglévő ügyfél, akkor csak e-mailben, SMS-ben vagy telefonon lépünk kapcsolatba olyan árukkal és szolgáltatásokkal kapcsolatos információkkal, amelyek hasonlóak azokhoz az árukhoz és szolgáltatásokhoz, amelyekre korábban eladás vagy tárgyalás tárgyát képezte veled, kivéve, ha korábban másként döntött. Ha új ügyfél vagy, akkor elektronikus úton csak felvesszük Önnel a kapcsolatot, ha előzetesen hozzájárulunk hozzá. Ha nem akarja, hogy így használja az Ön adatait, akkor jelölje be a megfelelő négyzetet az űrlapon, amellyel adatokat gyűjtünk a regisztrációs űrlapon.

c) Alkalmazás felhasználói:

A mobil alkalmazások használatával összegyűjthetjük és feldolgozhatjuk az Ön személyes adatait, például azonosító adatait, elérhetőségeit, telefonját, címét, e-mail címét, amely egy megrendelés a weboldalunkon.

  • regisztrálja magát a mobil alkalmazások használatához (beleértve az ingyenes próbaverziókat is), és információkat szolgáltat nekünk rólad;
  • megjegyzést, értékelést vagy más hozzászólást nyújthat a mobilalkalmazásaink segítségével;
  • lépjen kapcsolatba velünk a mobil alkalmazások segítségével;
  • kölcsönhatásba léphet velünk más eszközökkel, például telefonon, SMS-ben, e-mailben, közösségi médián keresztül vagy üzenetekkel egy mobilalkalmazással kapcsolatban;

Az Ön személyes adatait nem osztjuk meg harmadik felekkel marketing célból, az Ön kifejezett hozzájárulása nélkül.

4. Hogyan és kinek adjuk ki személyes adatait.

Az Ön személyes adatait nem adjuk el harmadik személyeknek.
A Társaságon belül csak korlátozott számú alkalmazott, például az Értékesítés, Jogi, Számviteli és IT részlegek, hozzáférhet az Ön személyes adataihoz a “tudnod kell” elv alapján. ). Ezekre az alkalmazottakra a személyes adatokkal kapcsolatos titoktartási kötelezettségek vonatkoznak. Megfelelő műszaki és szervezeti intézkedéseket hoznak a személyes adatok védelme érdekében. A Társaság alkalmazottainak joga van a személyes adatok kezelésére csak a Társaság utasításai alapján és szükség esetén szolgáltatási felelősségükkel összefüggésben.

A személyes adatokat közölhetjük a kormányzati hatóságokkal és / vagy a bűnüldöző szervekkel, ha azt az alkalmazandó törvény előírja, vagy ha ez jogaink gyakorlásához szükséges, ideértve a felhasználási feltételeket is, vagy legitim érdekeink (ideértve a harmadik felek jogos érdekei) az alkalmazandó jogszabályokkal összhangban.

Személyes adatait nem szabad harmadik felek számára is átadni;

Szükség esetén a társaság személyes adatokat is közölhet külső tanácsadókkal (pl. Ügyvédek, könyvelők, könyvvizsgálók).

5. Személyes adatainak tárolása

Az Ön által gyűjtött személyes adatait az Európai Unióban (“EU”) és az Európai Gazdasági Térségben (“EGT”) tárolják. A harmadik felek által sütikkel (például a Google Double Click for Publishers révén) összegyűjtött információk általában forgalomként szolgálnak egy adatközpontban, amely a legközelebb van ahhoz, ahonnan származik. forgalom. Ez azt jelenti, hogy az ilyen információkat, beleértve a reklámforgalmat, az EGT-ben található szerverek kezelhetik, és az EGT-n kívül is továbbíthatók. További információkért lásd a sütikre vonatkozó irányelvet: https://okoshazak.hu/politica-utilizare-cookies/.

A személyes adatok tárolásával kapcsolatos további információért lépjen kapcsolatba az SC MAXIDEAL GROUP SRL adatvédelmi tisztviselőjével vagy a CME adatvédelmi tisztviselőjével, akinek elérhetőségeit az alábbi kapcsolattartó listában találja meg.

6. JOGADOK

Megkérheti, hogy erősítse meg, hogy személyes adatait kezeltük-e vagy sem, és adja meg személyes adatainak másolatát, és / vagy javítsa ki őket. Bizonyos esetekben Önnek jogában áll kérni tőlünk személyes adatainak törlését, vagy a hordozhatósághoz való jog alapján felkérheti, hogy személyes adatainak egy részét átadjuk Önnek vagy más szervezeteknek. Arra is joga van, hogy kifogásolja személyes adatainak feldolgozását, például a feldolgozás közvetlen marketing célokra történő felhasználását vagy bizonyos, kizárólag az automatikus feldolgozás (beleértve a profilok létrehozását) által hozott döntéseket. kérjük a személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulást, Önnek joga van visszavonni ezt az egyetértést az Önre gyakorolt ​​negatív hatások nélkül.Ha az Ön személyes adatait azért dolgozzuk fel, mert erre jogos érdek fűződik (a fentiekben kifejtett módon), Arra is joga van, hogy tiltakozzon az ilyen adatkezelés ellen. Önnek is joga van bizonyos körülmények között korlátozni személyes adatainak feldolgozását.Felhívjuk figyelmét, hogy a fent leírt jogait bizonyos helyzetekben korlátozhatják, és ezekre a törvények és rendeletek vonatkoznak. alkalmazandó a személyes adatok védelmére; Ezenkívül korlátozhatja a személyes adatainak feldolgozása elleni tiltakozási jogát, ha be tudjuk mutatni, hogy kényszerített jogos indokok vannak az Ön érdekeivel szemben fennálló személyes adatainak feldolgozására.

7. Mennyi ideig őrizzük meg személyes adatait

Személyes adatait csak az adatmegőrzési politikánknak megfelelő időtartamig kívánjuk megőrizni, legfeljebb azon időszak alatt, amely szükséges az ezen tájékoztatóban felsorolt ​​és / vagy az alkalmazandó jogszabályok által előírt célok teljesítéséhez, az alkalmazandó minimális jogi megőrzési időtartamoknak megfelelően és / vagy addig, amíg törvényes jogaink (és mások jogos jogainak) gyakorlásához szükséges. Például, ha Ön üzleti partner, akkor a személyes adatait az Önnel fennálló szerződéses kapcsolat teljes időtartama alatt tároljuk. Ha folyamatos üzleti kapcsolat van Önnel, mint üzleti partnerrel (például ha ugyanazokat a személyes adatokat használhatjuk önökkel kötött külön szerződéses kapcsolatokban), ezeket a személyes adatokat továbbra is megőrizzük a megszűnésig. kereskedelmi kapcsolatunkat és a törvény által előírt minimális megőrzési időszakot, az adatmegőrzési politikánknak megfelelően.

Ha az Ön személyes adatait az Ön hozzájárulása alapján dolgozzuk fel, akkor ezeket a személyes adatokat csak az Ön hozzájárulása által megadott ideig dolgozzuk fel, kivéve, ha visszavonja vagy korlátozza hozzájárulását ezen időszak lejárta előtt. Ilyen esetekben megszüntetjük az ilyen személyes adatok feldolgozását releváns célokból, az ilyen személyes adatok feldolgozására vonatkozó jogi kötelezettséggel és / vagy a személyes adatok feldolgozásának szükségességével annak törvényes jogaink gyakorlása érdekében. (beleértve mások törvényes jogait).

8. Adatbiztonság

Az Ön adatait kiszolgálóinkon és harmadik fél által üzemeltetett szerverekön tároljuk (ideértve a harmadik fél felhőalapú szolgáltatásait is). Megfelelő műszaki és szervezeti intézkedéseket alkalmazunk, amelyek célja az Ön személyes adatainak védelme és az illetéktelen hozzáférés megakadályozása. Szerződéses kapcsolatokat kötöttünk olyan harmadik felekkel, amelyek hosting szolgáltatásokat nyújtanak, és ezek a szerződések kötelezettségeket tartalmaznak a személyes adatok szervezeti és műszaki biztonságával kapcsolatban. Az Ön felelős minden olyan hitelesítési eszköz (például jelszavak) titkosságának megőrzéséért, amelyet az Ön által használt webhelyek részei eléréséhez. Az adatátvitel az interneten nem teljesen biztonságos. Bár mindent megteszünk az Ön adatainak védelme érdekében, nem garantálhatjuk webhelyeinken továbbított adatok biztonságát; minden adatátvitel a saját felelősségére történik. Miután megkaptuk az adatait, szigorú eljárásokat és biztonsági funkciókat fogunk használni az illetéktelen hozzáférés megakadályozására.

Webhelyeink tartalmazhatnak olyan közösségi média funkciókat, mint például a Facebook gomb, a Twitter, a Instagram, a LinkedIn vagy a Youtube. Ezek a szolgáltatások információkat gyűjthetnek rólad, például az Ön IP-címéről és a meglátogatott webhelyekről, és beállíthatnak egy cookie-t, hogy lehetővé tegye annak megfelelő működését. Ezen információk ezen funkciókkal való kölcsönhatása révén történő feldolgozását az azt szolgáltató cég tájékoztató nyilatkozata / adatvédelmi irányelve szabályozza (lásd a fenti jogait tartalmazó részt).

9. Linkek más weboldalakhoz

Az egyik webhelyünk linkeket biztosíthat olyan webhelyekre, amelyeket a Társaság nem ellenőriz. Miután rákattintott egy harmadik fél linkjére, egy harmadik fél webhelyére mutat. Ha ellátogat ezekre a csatlakoztatott webhelyekre, akkor felül kell néznie azok adatvédelmi irányelveit. Nem vállalunk felelősséget más társaságok politikáit és gyakorlatait illetően. Cégünk nem ellenőrzi és nem vállal felelősséget a harmadik felek webhelyeinek vagy szolgáltatásainak tartalmáért, adatvédelmi irányelveiről és információs megjegyzéseiről vagy gyakorlatáért.

10. A fiatalkorúak adatainak bizalmas kezelése

A Okoshazak.hu nem gyűjt tudatosan a weboldalon vagy személyes azonosításra alkalmas adatokat 16 év alatti személyektől. Ha egy szülő vagy gondviselő tudja, hogy gyermekeik megadták személyes adataikat az SC MAXIDEAL GROUP SRL-nek, akkor erről haladéktalanul értesíteniük kell az SC MAXIDEAL GROUP SRL-t. Ha az SC MAXIDEAL GROUP SRL felfedezi, hogy egy 16 év alatti személy személyes adatokat adott neki, az SC MAXIDEAL GROUP SRL azonnal elpusztítja ezt az információt szervereiről, kivéve, ha a szülő vagy a gyám kifejezett hozzájárulást ad a társaság számára a gyermek személyes adatainak meghatározott célokra történő feldolgozására.

11. Kapcsolat

Ha kérdései vagy problémái merülnek fel személyes adatainak feldolgozása kapcsán, vagy ha jogot kíván gyakorolni, vegye fel a kapcsolatot az SC MAXIDEAL GROUP SRL adatvédelmi tisztviselőjével a contact@livoloeurope.ro e-mail címen, vagy levelet küldhet az adatvédelmi tisztviselőnek. al SC MAXIDEAL GROUP SRL, a cím: SC MAXIDEAL GROUP SRL, Ion Ionescu de la Brad 9, Bacau, Románia

Kérjük, ne tegye közzé érzékeny személyes adatokat (például faji vagy etnikai származással, politikai véleményekkel, vallási vagy egyéb meggyőződésekkel, egészségügyi vagy szakszervezeti tagsággal kapcsolatos információkat), társadalombiztosítási számokat vagy információkat. a bűnügyi nyilvántartással kapcsolatban, amikor kapcsolatba lép velünk.

***

Utolsó frissítés: 2018. május 24.

Időről időre frissíthetjük ezt az információs megjegyzést, és bármilyen változásról értesíthetjük Önt, az új verzió közzétételével a fenti 1. szakaszban felsorolt ​​webhelyeinkre. Ha megadta nekünk elérhetőségi adatait, és felhatalmazta minket, hogy felvegyünk Önnel a kapcsolatot, értesítjük Önt, ha lényegesen megváltoztatjuk ezt az információs megjegyzést.
Kérjük, rendszeresen olvassa el ezt az információs megjegyzést a változásokról.

Hivatalos forgalmazók Magyarországon