Actualizare cos

Gyakori kérdések. Tudja meg a választ kérdéseire.

Fáradtan jön haza a munkából, felkapcsolja a villanyt, felmegy a lépcsőn, és a végén rájön, hogy újra le kell mennie, mert felkapcsolva hagyta a villanyt, és az egyetlen kapcsoló lent van a lépcső végén. Ott, ahol ténylegesen felkapcsolta a lámpát, ebben az esetben jól jött volna egy kapcsoló a lépcső másik végén is. Az alternatív kapcsolóval 2 különböző helyről vezérelheti ugyanazt a fényforrást, a kereszt kapcsolókkal pedig 3 különböző helyről lehet működtetni ugyanazt az izzót.

A Luxion kapcsolók elektronikusak, nem hoznak létre elektromos ívet, a régi kapcsolóval nagyon könnyen lehet elektromos ívet létrehozni. Ne aggódjon a kapcsoló élettartama miatt.

A Luxion kapcsolók és konnektorok magas minőségűek, tűzállóak, az előlap a legjobb védelmet biztosító magas hőmérsékletnek fokozottan ellenálló, biztonsági üvegből készült, a hátsó egység pedig lángálló fémből készült.

A termékeket extrém körülmények között, magas, alacsony és állandó hőmérsékleten vagy páratartalom mellett tesztelik. Ennek ellenére a termékek felülete és funkcionalitása újszerű marad.

A csomagban kapott számla alapján Önt a törvényeknek megfelelően garancia illeti meg, meghibásodás vagy nem megfelelő működés esetén a termék azonnali cseréjével.

A kötelező jótállási idő hossza függ a termék vételárától (eladási árától):

  • 10.000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 1 év;
  • 100.000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén 2 év;
  • 250.000 forint eladási ár felett 3 év.

A régi kapcsolók helyére is felszerelhetők, aljzatcsere nélkül, bármilyen típusú izzóval működnek. Az érintőkapcsolók kompatibilisek/felszerelhetők csavaros rögzítési rendszerű dobozokba. A termékek eredeti dobozba csomagolva érkeznek, tartalmazzák az összeszereléshez szükséges csavarokat, műszaki könyvet.

Igényei szerint többféle összeállítást készíthet az előlapokból, aljzatkeretekből és hátsó modulokból: szimpla kapcsoló, dupla kapcsoló, időzítővel vagy anélkül, váltókapcsoló, dimmer, vezeték nélküli vagy nem, egyszerű aljzat, internet, TV, audio , VGA, mind ugyanazon a panelen vagy külön-külön.

A Luxion által kínált termékeket a világ minden táján értékesítik. A termékek RoH, CE és más nemzetközi tanúsítványokkal rendelkeznek. A kapcsolópanelek a biztonsági üveggel együtt 4H-nál nagyobb felületi keménységet biztosítanak. Ezek a tulajdonságok a kapcsolót hosszú távon tisztán és karcállóan tartják. A horganyzott részeken magas hőmérsékleten végzett tesztelés és telített sóval történő permetezés után sem mutatkoznak korrózió jelei.

A Luxion kapcsolók vezérelhetők mobiltelefonról Zigbee hub segítségével vagy közvetlenül a WIFI modellek által, a Smart Life/Tuya alkalmazás segítségével. Az alkalmazás kompatibilis iOS vagy Android operációs rendszerrel futó telefonokkal.

Hivatalos Forgalmazók Magyarországon