Actualizare cos

Vállalati értékesítés - Business to Business.

Széles termékskála, legjobb árak és kedvezmények.

Széles termékskála

Akár fejlesztés alatt áll egy lakóépület, akár egy szállodát vagy panziót fel szeretne szerelni intelligens technológiával, széles termékkínálatunkból választhat. A következő márkák hivatalos forgalmazói vagyunk Magyarországon: Broadlink, Orvibo, Nanoleaf, GeekLink, RedSun, BeOK.

Kedvezmények az Ön igényeihez

A megrendelés értékétől függően személyre szabott kedvezményeket kínálunk Önnek a projekthez. Válasszon széles termékskáláink közül, érintőképernyős üvegkapcsolók, üvegkeret-aljzatok, intelligens aljzatok, automatizálási hubok, intelligens érintő lámpák és hangszórók, automatizálási relék.

Garantált minőség és garancia

Az Okos Házak által forgalmazott termékek a legújabb generációs nagy teljesítményű anyagából készültek, és az ügyfeleknek akár 3 évig terjedő garanciát nyújtunk minden weboldalon megvásárolt termékre. A műszaki részleg szakemberei a lehető legrövidebb időn belül megoldják a problémákat, és életképes megoldást kínálnak Önnek.

Használja ki az előnyöket

Személyre szabott kedvezmények a projekt, lakóház vagy szálloda számára.

Gyors szállítás a készletből, 48-72 órán belül. Ingyenes szállítás 39900 Ft feletti megrendelésekhez.

Válasszon széles körű termékkínálatunkból, kifejezetten az intelligens otthonokhoz összeállítva.

Használja ki a program előnyeit, a kiterjesztett akár 3 éves garanciát termékcserével.

Használja ki most az OKOS HÁZAK előnyeit

Az Okos Házak vállalati beszerzési részlegének van egy Business to Business értékesítésre specializálódott részlege, amely megkönnyíti az ajánlattételt különböző lakó-, szálloda-, irodaprojektekre, valamint aukciókon vagy egyéb beruházási projektekben való részvételt.

Kérjen személyreszabott ajánlatot

Hivatalos Forgalmazók Magyarországon