Actualizare cos

Használja ki most a -10 % KEDVEZMÉNYT bármilyen megrendelésre. Használd a kódot “NYÁR” a megrendelés teljesítése után. Korlátozott készlet! Alkalmazzd a kupont

Vállalati értékesítés - Business to Business.

Különböző termékskála, legjobb árak és kedvezmények.

Széles termékskála

Akár fejlesztés alatt áll egy lakóépület, akár egy szállodát vagy panziót fel szeretne szerelni intelligens technológiával, széles termékkínálatunkból választhat. A következő márkák hivatalos forgalmazói vagyunk Magyarországon: Broadlink, Orvibo, Nanoleaf, GeekLink, RedSun, BeOK.

Kedvezmények az Ön igényeihez

A megrendelés értékétől függően személyre szabott kedvezményeket kínálunk Önnek a projekthez. Válasszon széles termékskálaink közül, érintőképernyős üvegkapcsolók, üvegkeret-aljzatok, intelligens aljzatok, automatizálási hubok, intelligens érintő lámpák és hangszórók, automatizálási relék.

Garantált minőség és garancia

Az Okos Házak által eladott termékek a legújabb generáció nagy teljesítményű anyagából készültek, és az ügyfeleknek 3 éves garanciát vállalunk minden weboldalon megvásárolt termékre. A műszaki részleg szakemberei a lehető legrövidebb időn belül megoldják a problémákat, és életképes megoldást kínálnak Önnek.

Használja ki az előnyöke

Személyre szabott kedvezmények a projekt, lakóhely vagy szálloda számára.

Gyors szállítás a készletből, 48-72 órán belül. Ingyenes szállítás 29000 Ft feletti megrendelésekhez.

Válasszon széles körű termékkínálatunkból, amelyeket kifejezetten az intelligens otthonokhoz készítettek.

Használja ki a program előnyeit, a kiterjesztett 3 éves garanciát a termékcserével.

Használja ki most az OKOS HÁZAK előnyeit

Az OKOS HÁZAK vállalati beszerzési részlege egy speciális részleggel rendelkezik, amely vállalkozások közötti értékesítésre szakosodik, amely megkönnyíti a pályázatokat a különféle helyszíni projektekre, lakóépületekre, szállodákra, irodákra, valamint aukciókon vagy más befektetési projektekben való részvételt.

Kérjen személyre szabott ajánlatot

Hivatalos forgalmazók Magyarországon