Actualizare cos

Légy okos együttműködő és vegyen igénybe okos előnyöket!

Építész, belsőépítész, villanyszerelő vagy viszonteladó?

Sokszínűség és minőség.

“Régóta keresem, hogy bekerüljem boltom elektronikai és intelligens otthoni termékeinek kínálatába. Lenyűgözött az Okos Házak okos termékei, felvettem a kapcsolatot az értékesítési részleggel, aláírtam a szerződést, és néhány nap múlva a termékeim a saját üzletben voltak. Így olyan ügyfeleink vannak, akiknek a legújabb generációs termékei vannak a projektekben, valamint kedvezményes engedményt kapunk a Okos Házak-nal való együttműködés miatt.”

   Ádám  –  Üzletvezető
Legyen Viszonteladó

Kellemesen meglepett a termékek tervezése és minősége

“Régóta keresünk olyan minőségi termékeket, amelyek nagyszerűen néznek ki ügyfeleim projektjeiben. Az ügyfelek kellemesen lenyűgöztek a Sonoff érintőképernyős üvegkapcsolók, valamint az üvegcsövek modern kialakításáról és fényűző megjelenéséről. A Nanoleaf Aurora paneleket is felhasználtam a projektekben.”

   Andrea  –  Belsőépítész
Együttműködés velünk

Nagy teljesítményű és minőségi termékek.

“Régóta kerestünk modern, nagy teljesítményű és jó megjelenésű termékeket. A projektekbe belefoglaltuk az intelligens hubokat, az automatizálás reléit Wi-Fi vezérléssel, üvegkapcsolókat Livolo érintéssel, intelligens izzókat, intelligens aljzatokat, mágnesszelepeket, mindezt 24-48 óra alatt gyorsan leszállítva. Mindet megtaláltam az Okos Házak-nal, ajánlom az ügyfeleknek, és ebből az együttműködésből további jövedelem származik, az Okos Házak által felajánlott jutalékok alapján.”

   Péter  –  Villanyszerelő
Lépjen kapcsolatba velünk

Hivatalos Forgalmazók Magyarországon