Actualizare cos

Használja ki most a -10 % KEDVEZMÉNYT bármilyen megrendelésre. Használd a kódot “NYÁR” a megrendelés teljesítése után. Korlátozott készlet! Alkalmazzd a kupont

Blog

  • július 9 2020
  • Condurachi Anca
  • 0 megjegyzések

Hogyan automatizálhatja otthonát az Orvibo eszközökkel?

Intelligens otthont akarsz? Tudja meg, hogyan automatizálhatja otthonát az Orvibo legtöbb #smart készülékével!

  Az otthon automatizálása nem olyan bonyolult folyamat, de az információk felhalmozódása az interneten túlterhelő lehet azon személyek számára, akik éppen beléptek az intelligens otthonok világába. Ezért vagyunk itt. Látja, megértjük a folyamatot, amelyen keresztülmentél, mert mi is átmentünk rajta. Türelemmel és kitartással azonban olyan eszközöket fedeztünk fel, amelyek átalakították életmódunkat.sa-ti venim in ajutor.

Ahogy ígértem neked fent, segíteni akarunk neked. És ebben a cikkben elmondunk néhány Orvibo-eszközt, amely segít. Oké, kezdjük el!

 Allone Pro Orvibo Hub

 

Kezdjük az Orvibo eszközök atyjával! Az Allone Pro intelligens hub egy univerzális távirányító, amelyen keresztül az összes készüléket IR távirányítóval (légkondicionáló, TV, műholdas stb.) Vezérelheti, de olyan berendezéseket is, amelyek 433 MHz-es rádióhullámokat használnak, például a Livolo vezeték nélküli kapcsolókat.

Ez a csodaközpont több mint 8000 eszközt támogat, amelyek előzetesen fel vannak sorolva az IR és RF vezérlés alkalmazásában.

Segít abban, hogy távolról vezérelje eszközét a házban, és segít megtakarítani. Az élet egyszerűbb, ha minden csak egy apróságnyira van!

Intelligens foglalat Orvibo B25EU

Mit tehet Önért az intelligens aljzat? Egyszerű. Ez segít megtakarítani, és ne felejtsük el az alkalmazás teljes irányítását!

Az Orvibo B25EU intelligens foglalat otthonának kényelmét, biztonságát és vezérlését kínálja, a foglalat lehetőséget nyújt az otthoni elektronikus eszközök programozására és vezérlésére a mobiltelefonról vagy táblagépről.

Orvibo 5 az 1-ben biztonsági készlet

Beszéltünk az ellenőrzésről, a gazdaságról, és most elmondunk valamit a biztonságról. Az otthoni automatizálás a biztonságot is figyelembe veszi. Hogyan tudjuk biztonságban tartani? Az Orvibo 5 in 1 biztonsági készlet segítségével.

Mit tartalmaz ez a készlet? Az ORVIBO 5 az 1-ben biztonsági készlet tartalmaz WiFi IP kamerát, mozgásérzékelőt, 2 ajtó- / ablakérzékelőt és az Orvibo Mini Hub ZigBee központi egységet. Az intelligens érzékelők riasztásokat küldnek a HomeMate mobil alkalmazás segítségével, amikor valaki belép a házba. Az Orvibo IP megfigyelő kamera segítségével figyelemmel kísérheti otthonait.

Intelligens megfigyelő kamerák

Ha először nem akar befektetni egy biztonsági csomagba, de továbbra is szeretné tudni, hogy mi folyik az otthonában anélkül, hogy oda kellene fordulnia ahhoz a szomszédhoz, aki mindent tud, ami a blokkban / a környéken mozog, akkor te megvásárolhatja a két Orvibo intelligens kamera egyikét.

 Orvibo SC30PT Kamera

Az Orvibo SC30PT kamera egy Full HD 1080P @ 15fps IP-kamera, a legújabb beltéri felhasználású képtömörítéssel. Egy másik fontos jellemző a tömb típusú LED-ek, amelyek sokkal tisztább képet nyújtanak éjjel. Ez a modell tehát egy soros LED-mel van felszerelve, amely 10 m-es éjszakai megvilágítást tesz lehetővé. Az Orvibo kamera segít megfigyelni, hogy mi a legfontosabb! Figyelmeztetéseket kap a mobiltelefonján, ha egy esemény a kamkorder hatókörén belül történik. Az Intercom, a kétirányú audio opció lehetővé teszi, hogy hallgatjon és beszéljen a kamerán keresztül közvetlenül az okostelefonjáról!

Orvibo SC32PT Kamera

 

Az új Orvibo SC32PT fényképezőgép segít megfigyelni, hogy mi a legfontosabb! Figyelmeztetéseket kap a mobiltelefonján, amikor egy esemény történik a kamkorder hatósugarán belül. Az Intercom, a kétirányú audio opció lehetővé teszi, hogy hallgatjon és beszéljen a kamerán keresztül közvetlenül az okostelefonjáról!

Intelligens füstérzékelő ORVIBO

 

Amikor egy intelligens otthonba fektet be, valójában Önbe befektet.

Ha továbbra is egy mindentudós hubot, egy intelligens csatlakozót, egy zsákos megfigyelő kamerát választana, mi lenne, ha hozzáadná a listájához egy intelligens füstérzékelőt. Az ORVIBO intelligens füstérzékelő alacsony energiájú Zigbee vezeték nélküli hálózati technológiát alkalmaz.

Ennek az érzékelőnek azonban működéséhez szüksége van az Orvibo Mini Hub-ra.

Orvibo függöny Motor és Sín

A listánk legújabb termékei a sín és az Orvibo függöny motor. A #smart otthon nem elég okos, ha nincs intelligens függöny. Helyes?

Az Orvibo lenyűgöző gyűjteményével rendelkezik intelligens eszközökkel, amelyek megváltoztatják az életmódját.

 

Hivatalos forgalmazók Magyarországon