Actualizare cos

Használja ki most a -10 % KEDVEZMÉNYT bármilyen megrendelésre. Használd a kódot “NYÁR” a megrendelés teljesítése után. Korlátozott készlet! Alkalmazzd a kupont

Termék Visszaküldése

Futárral szállított vagy a boltból átvett termékek esetében:

Ha a választás bármilyen módon elégedetlen, vagy ha egyszerűen meggondolta magát, a vásárlás időpontjától számított 30 nap áll rendelkezésére a termék cseréjének, annak megfelelő értékének visszatérítésének vagy egy másik modellnek való cseréjének igénylésére.

Ha a terméket nem teljes vagy nem megfelelő, akkor a megrendelés kézhezvételétől számított 48 órán belül értesítenie kell minket. A későbbi értesítéseket nem veszik figyelembe.

A termék 14 napon belüli visszaküldésének lehetősége semmilyen módon nem érinti a GEO 34/2014-ben biztosított, a távértékesítés esetében a 14 napon belüli visszaküldési jogokat. A fogyasztónak joga van írásban értesíteni a kereskedőt arról, hogy a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül büntetések nélkül és indokolás nélkül lemond a vásárlásról.
A termék visszaküldésének költségeit teljes egészében a fogyasztó viseli.

Visszatérési feltételek a vásárlástól számított 14 napon belül:

  • A terméknek új állapotban kell lennie, kopástól, karcolástól, repedéstől, dudoroktól és külső rázkódásoktól mentesnek.
  • A terméket az eredeti dobozban kell visszaküldeni, a kapott tartozékokkal, a jótállási nyilatkozattal és a számla másolatával együtt.
  • Mindezeket megfelelően csomagolni kell, hogy megvédjék a szállítás során esetleges károsodásoktól. A címkék, a termékek jelöléseinek hiánya vagy sérülése a visszatérési igény elutasítását eredményezheti.
  • A speciális csomag formájában vásárolt vagy más ajándék termékekből származó termékek nem téríthetők vissza külön-külön, hanem csomag formájában vagy az ajándék termékkel együtt.
  • Ha a vásárlás ajándékkuponnal jön létre, és azt felhasználták, akkor a termékek értékének visszatérítése a kupon értékének csökkenésével történik.
  • A visszaküldés 14 naptári napon belül nem kerül elfogadásra, ha a termékek kopás jeleit mutatják, és azokat már nem lehet tovább eladni.

Ezen feltételek be nem tartása visszaküldési jutalék alkalmazását vagy a visszaküldési kérelem elutasítását vonhatja maga után. Ha a terméket olyan állapotban adják vissza, amelyben már nem lehet újként eladni, akkor kérhetjük az értéket a kezdeti szakaszba való visszatéréshez. Erről a határozatról a visszatérő termék műszaki megállapítása alapján, az Okos Házak műszaki osztálya által kerül sor.

* Megjegyzés: A termék értékét visszatérítjük banki átutalással, és kérjük, adja meg nekünk IBAN-számláját, hogy visszatérítsük a pénzt.

A visszaküldés iránti kérelmet e-mailben lehet elérni: contact@okoshazak.hu vagy felveheti velünk a kapcsolatot a +36 309 688 192 telefonszámon.

Ha úgy dönt, hogy a termék értékét a törvény szerint visszatéríti, akkor az összeget legfeljebb 14 nap alatt térítik vissza.
Bankszámlán fizetett megrendelések esetén a termék értékének visszatérítése csak azon a számlán lehetséges, ahonnan a fizetés történt.

A termékek visszaküldésével kapcsolatos további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 309 688 192 telefonszámon. Munkaidőben, vagy írhat nekünk a contact@okoshazak.hu

Hivatalos forgalmazók Magyarországon